Bolulu Ekrem Canalp Batman Valiliğine atandı

Bolulu Ekrem Canalp Batman Valiliğine atandı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan Valiler Kararnamesi ile yaklaşık 3,5 yıldır Edirne'de görev yapan Bolulu Vali Ekrem Canalp, Batman Valiliğine atandı.

Batman Valiliğine atanan Ekrem Canalp, Edirne'den ayrılırken veda töreni düzenlendi. Valilik bahçesinde düzenlenen törende Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp ile vedalaşmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.

Motosiklet konvoyu ile uğurlandı

Edirne'deki motosiklet kulüplerinin üyeleri, törene motosikletleri ile gelerek, Vali Canalp'e Edirne'ye kazandırdığı motor sporları ve kamp karavan merkezi için pankart açarak teşekkür etti.

Vedalaşmaların ardından tören mangasını selamlayan Canalp, daha sonra törene katılanlara teşekkür ederek, helallik istedi. Vali Canalp'in makam aracına, motosikletli yunus timleri ve motosikletçiler şehir sınırına kadar eşlik etti.

Batman Valisi Ekrem Canalp kimdir?

1971 Yılında Bolu İli Dörtdivan İlçesi Aşağıdüğer Köyü’nde doğan, ilköğrenimini doğduğu köyde, orta ve lise tahsilini ise Ankara’da tamamlayan Ekrem Canalp, 1992 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 1996 yılında mezun oldu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde Avrupa Birliği Hukukunun Yerel Yönetimler Üzerinde Etkisi ve İngiltere Keele Üniversitesinde Yeni Kamu Yönetimi konularında Yüksek Lisanslarını tamamlayan Canalp, evli ve bir çocuk babasıdır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir