Bolu'da vefat eden genç çift Hopa'yı yasa boğdu

Bolu’da D-100 karayolu Kartalkaya Kavşağı’nda otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu hayatını kaybeden motosiklet tutkunu genç çiftin, yeni aldıkları motosiklet ile Artvin Hopa'ya döndüğü öğrenildi.

Bolu'da vefat eden genç çift Hopa'yı yasa boğdu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Bolu’da sabah saatlerinde D-100 karayolu Ankara istikametinde seyreden S.Ö. yönetimindeki 14 HB 177 plakalı otomobil, karşıya geçmek isteyen Adem Albayrak idaresindeki motosikletle çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile Adem Albayrak ve yanında bulunan eşi Zeynep Albayrak meydana gelen feci kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Tedavi edilmek üzere farklı hastanelere kaldırılan genç çift tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

GENÇ ÇİFTİN VEFATININ ARDINDAKİ ACI HİKAYE

Artvin Hopa’da oto ekspertiz işi yapan Adem Albayrak ve kuaför eşi Zeynep Albayrak’ın  motosiklet tutkunu oldukları öğrenildi. Yeni motosiklet alan genç çift Hopa’ya gitmek için yola çıkmışlardı. D-100 Karayolu Kartalkaya Kavşağı’nda meydana gelen kazada ağır yaralanan çiftin sonu, tutkunu oldukları motosiklet ile geldi. Çiftin, Hopa'da toprağa verileceği bildirildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir