BOLU'DA TÜRK MUTFAĞI HAFTASI

BOLU'DA TÜRK MUTFAĞI HAFTASI
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Aşçılarıyla ünlü Bolu ‘da ‘‘Türk Mutfağı Haftası’’ kapsamında düzenlenen programda, aşçılar ve öğrenciler tarafından hazırlanan yöresel ürün ve yemekler sergilendi. Etkinlikte Bolu’ya özgü lezzetli yemekler tanıtıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülük ettiği “Türk Mutfağı Haftası” nın Bolu’daki programı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlendi.

BİRBİRİNDEN FARKLI LEZZETLER BULUŞTU

Programda konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, fındık şekeri, kabaklı gözleme, keş, Kızılcık tarhanası, patatesli ekmek, Göynük uğut tatlısı, çivril fasulyesi, Kıbrıscık pirinci, sarı patates, Göynük bombay fasulyesi ve kanlıca mantarının coğrafi işaret almış tescilli ürünler olduğunu söyledi.

Programa Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Saygılı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, ilçe Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşları, otel temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir