Bolu'da Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu

Bolu Lokantacılar, Pastacılar ve Fırıncılar Esnaf Odası tarafından düzenlenen toplantıda, Bolu'da satılacak olan Ramazan pidesi fiyatları belirlendi. Bolu'da 340 gram sade Ramazan pidesinin fiyatı 20 TL, yumurtalı Ramazan pidesinin fiyatı ise 25 TL oldu.

Bolu'da Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Bolu Lokantacılar, Pastacılar ve Fırıncılar Esnaf Odası tarafından düzenlenen toplantıda alınan karara göre Bolu'da satılacak olan 340 gram sade Ramazan pidesinin fiyatı 20 TL, yumurtalı Ramazan pidesinin fiyatı ise 25 TL olarak belirlendi. 

Düzce'de 330 gram Ramazan pidesinin 20 TL'ye satıldığını ifade eden Bolu Lokantacılar, Pastacılar ve Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Murat Abak tarafından yapılan açıklamada, BESOB'a verilen fiyat teklifinde artan işçi maliyeti, tırnakcı, un, mazot ve elektrik maliyetine rağmen Bolu halkının Ramazan pidesine daha uygun fiyattan ulaşabilmesi için zararına satış yapılacağı belirtildi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir