Bolu'da Narko Timinden büyük operasyon

Bolu’da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir kamyonetin kasasındaki isot ve pul biber dolu çuvalların içerisine gizlenmiş 38 bin 325 adet captagon hap ile 35 kilo 400 gram esrar ele geçirildi.

Bolu'da Narko Timinden büyük operasyon
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde sevkiyatı yapan şüphelinin kullandığı kamyoneti durdurdu. Polis ekipleri tarafından durdurulan araç narkotik köpeği eşliğinde arandı. Köpeğin kamyonetin kasasında bulunan çuvallara tepki vermesinin ardından araç detaylı şekilde aranması için İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Yapılan aramada kamyonetin kasasındaki çuvalların içerisine gizlenmiş 38 bin 325 adet sentetik uyuşturucu hap captagon ile 35 kilo 400 gram esrar ele geçirildi.
Gözaltına alınan kamyonet sürücüsü 51 yaşındaki A.T., emniyet müdürlüğündeki sorgusunun ardından ‘Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti’ suçundan adliyeye sevk edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir