Bolu'da kaçakçılığa geçit yok!

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu alkollü içki yapımında kullanılan toplam 1 milyon 498 bin grametil alkol ile 112 bin metre sigara kağıdı ele geçirildi.

Bolu'da kaçakçılığa geçit yok!
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılığın tespiti ve önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında içerisinde çeşitli aromalar ve başka katkı maddeleri katılmak suretiyle alkollü içki yapımında kullanılan toplam 1 milyon 498 bin gram etil alkol ile 112 bin metre sigara kağıdı ele geçirdi. Yapılan operasyonda yakalanan E.Ö. isimli şahsın şüpheli olarak alınan ifadesi ve tamamlanan sair işlemleri sonrasında serbest bırakıldı. Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikâyet ve ihbarlar da gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır" denildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir