Bolu’da işgaliye ve kirliliğe neden olan işletmelere ceza kesildi

Bolu’da kaldırım işgal eden ve dükkanın önünü kirleten işletmelere zabıta ekipleri göz açtırmadı. Kirlilik ve işgaliyeye neden olan dükkanlara cezai işlem uygulandı.

Bolu’da işgaliye ve kirliliğe neden olan işletmelere ceza kesildi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can ile birlikte İzzet Baysal Caddesi’nde işgaliyeye yönelik çalışma gerçekleştirdi. Yaya yoluna masa kuran, cadde üzerine motosiklet park eden ve dükkanının önünü pisleten işletmelere cezai işlem uygulandı. Zabıta ekipleri tarafından park halindeki motosikletlerde işgal ettikleri yaya yollarından kaldırıldı. Ekiplerin denetimlerinin devam edeceği öğrenildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir