
Pizza IL Forno markasıyla Bolululara sunduğu benzersiz pizza deneyimini bir adım öteye taşıyarak, Ramazan ayı sonrası Fay Gurme konseptini hayata geçireceğini duyurdu.
Yapılan şirketten yapılan yazılı açıklamada, 2021 yılında gastronomi sektörüne adım attıkları hatırlatılırken, Fay Gurme’nin geleneksel ve modern mutfak sanatlarını harmanlayan özel bir restoran konsepti olarak tasarlandığını belirtti. Yeni mekânın, resmi atmosferden uzak, misafirlerin kendilerini rahat hissedebileceği ve deneyime odaklanabileceği bir ortam sunmayı hedeflediği vurgulandı.
ÖZEL BİR RESTORAN KONSEPTİ
Şirketten yapılan yazılı açıklamada; “Pizza IL Forno markası ile olan iş birliğimizi her bir lezzetiyle gurme deneyimi sunmayı hedefleyen yeni markamız “Fay Gurme” konseptine geçiş yapmak adına bulunmaktayız. 2021 yılında adım attığımız gastronomi sektöründe yeni bir gelişmenin müjdesini sizler ile paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz. Uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığımız “FAY GURME” gastronomi kültürüne olan tutkumuzu, geleneksel ve modern mutfak sanatlarını bir arada buluşturan özel bir restoran konsepti olarak tasarlanmıştır.
AYNI EKİP, YENİ KONSEPT
Fay Gurme’de, özellikle gastronomiye ilgi duyan ama fazla resmi olmayan, misafirlerin kendini çok rahat hissedebileceği ve deneyim odaklı misafirler için mükemmel bir tercih olmasını diliyoruz. Fay Gurme’de farklı lezzetleri deneyimleyecek, farklı kültürlerin dokunuşlarını hissedecek ve özel anlarınızın ilk tercihi olacağız. Yenilenen ve gelişen konseptimizde; Bolu Pizza İl Forno’daki aynı yönetim, aynı salon ve mutfak ailemizle devam edeceğimizi belirtmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Fay Gurme’de yep yeni lezzetlerimizi hazırlarken gastronomi dünyasındaki trendleri yakından takip ediyor aynı zamanda iş dünyası ve akademi iş birliğine de büyük önem veriyoruz.
RAMAZAN SONRASI KAPILARINI AÇIYOR
Ramazan ayından sonra yenilenmiş konseptimizle “FAY GURME” de buluşmak üzere hoşça kalın” ifadelerine yer verildi.
Kaynak: Köroğlu Gazetesi