Bolu'da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu...200 metrelik bayrakla yürüdüler

Bolu'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları coşkulu başladı. Farklı okullardan kutlamaya katılan öğrenciler 200 metrelik Türk Bayrağı ile İzzet Baysal Caddesi'nde yürüyüş yaptı. Öğrencilerin yürüyüşü sırasında caddede bulunan vatandaşlar minik öğrencileri büyük bir gururla izledi.

Bolu'da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu...200 metrelik bayrakla yürüdüler
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, Bolu'da kutlamalar büyük bir coşku ile başladı. Çok sayıda okulun katılım sağladığı törende, öğrenciler 200 metrelik bayrakla kent merkezinde yürüyüş gerçekleştirdi. Valilik meydanında buluşan öğrenciler, ellerinde tuttuğu kırmızı beyaz balonlar ve Türk Bayrakları ile renkli görüntülere sahne oldu.  Yürüyüşe; Vali Erkan Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, okul müdürleri ve öğretmenleri, STK üyeleri, veliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kent Meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende, Vali Erkan Kılıç Cumhuriyet'in 100.yılını kutladı. Tören sonunda öğrenciler, ellerinde tuttuğu kırmızı beyaz balonları gökyüzüne bıraktı. Gökyüzüne salınan binlerce balon meydanda bulunanlara görsel şölen yaşattı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir