Bolu'da abart egzoz ve yüksek ses denetimi...Kural ihlali yapanlar cezadan kaçamadı

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve Mahalle Bekçileri tarafından gece saatlerinde abart egzoz ve yüksek ses müzik ile şehir içinde dolaşan sürücülere para cezası kesildi.

Bolu'da abart egzoz ve yüksek ses denetimi...Kural ihlali yapanlar cezadan kaçamadı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve Mahalle Bekçileri tarafından şehrin dört bir yanında denetim yapıldı.Gece saatlerinde şehir merkezinde abart egzoz ve yüksek ses müzik ile dolaşan sürücüler trafik kontrol noktalarında durdurularak denetlendi. Denetim esnasında araç içerisinde yapılan aramalar ve evrak sorgulanmasının yanı sıra abart egzoz ve yüksek müzik sesleriyle rahatsızlık verdiği tespit edilen sürücülere para cezası kesildi. Denetlenen sürücülerden abart egzoz kullanan sürücülere 4 bin 64 lira, yüksek ses müzik ile rahatsızlık veren sürücülere ise 436 lira ceza kesildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir