Bolu TSO makam aracını satılığa çıkardı

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’na ait 2011 model Audi marka makam aracı açık artırma ile satılacak.

Bolu TSO makam aracını satılığa çıkardı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AUDİ AÇIK ARTIRMA İLE SATILACAK 

Bolu TSO tarafından yapılan açıklama ile Audi A6 marka makam aracının açık artırma ile satılacağı duyuruldu. Bolu TSO tarafından yapılan açıklamada, "Odamız mülkiyetinde bulunan 2011 model AUDİ A6 2.0 TDİ araç 30.01.2024 Salı Günü saat 14:30’da Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda Açık Artırma İhale Usulü ile satılacaktır.  İlanen duyurulur. 

İhale ile ilgili gerekli detaylı bilgi için; www.bolutso.org.tr adresinden ve Odamız Genel Sekreteri İsmail Gören’in 0532 347 06 54 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz." ifadeleri kullanıldı. 

SATIŞ ŞARTNAMESİ YAYIMLANDI

Bolu TSO tarafından yayımlanan satış şartnamesinde şu maddeler yer aldı; 

"BOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI ARAÇ AÇIK İHALE USULÜ SATIŞ ŞARTNAMESİ 

Odamız hizmetlerinde kullanılan 1 adet binek araç, açık artırma usulü ile satılacaktır. SATILACAK ARACA İLİŞKİN BİLGİLER MARKASI PLAKA NO MODEL KM AUDİ – A6 2.0 TDİ 170 BG 14 AZ 003 2011 219.200 KM SATIŞLA İLGİLİ ŞARTLAR

01-Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, tüm çalışanları ve birinci derece yakınları ihaleye katılabilir. 

02-İhale konusu araç 30.01.2024 Salı günü saat 14:15’ e kadar Bolu Ticaret ve Sanayi Odası garajında fiili incelemeye açık olacaktır. İlgili incelemeler mesai saatleri içerisinde yapılabilecektir.

03- 30.01.2024 Salı günü saat 14.30 ‘ da ihale makamı yetkililerince aynı anda başlatılacak açık artırma usulü şeklinde gerçekleştirilecek ihale bu süreç sonunda en yüksek teklifi sunan kişi ya da firma tarafına araç satışı gerçekleştirilecektir. 

04-İhaleyi kazanan gerçek veya tüzel kişi yetkilisine ihale sonucu resmi yazısı ile Oda Personeli vasıtasıyla elden veya kurye, iadeli taahhütlü mektup yollarından herhangi biri ile bildirilebilecektir. 

05-Araç satışından doğacak her türlü masraf ( KDV ve sair her türlü vergi, resmi harçlar, sözleşme genel giderleri ) en yüksek teklifi veren alıcı tarafından karşılanacaktır. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu konuda bir ödeme yapması söz konusu değildir. 

06-İhaleyi kazandığı yazılı olarak tebliğ edilen kişi veya firma, tebliğ tarihini takiben en geç 3 ( Üç ) iş günü içerisinde teklif ettiği bedeli Bolu Ticaret ve Sanayi Odası hesabına yatıracaktır. Bolu TSO Adres: Borazanlar Mah. D-100 Karayolu Cad. No:42 Merkez Bolu Genel Sekreterlik İletişim: 0374 215 16 92 (111) 

07-İhaleyi kazanan kişi veya firma, araç bedelini Bolu Ticaret ve Sanayi Odası hesabına yatırmadan hiçbir satış ve devir işlemi yapılmayacaktır. 

08-Aracı satın alarak devir ve teslim alan kişi veya firma, devir ve teslim sonrasında herhangi bir kusur, eksiklik, ayıp vb. iddialar ileri sürerek Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’ndan maddi ve manevi bir talepte bulunamaz.

09-Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Kamu ihale Kanununa tabi olmayıp, ihaleyi yapıp yapmamakta, tekliflerin herhangi birini tercih etmekte, yeniden teklif istemekte, uygun gördüğüne ihaleyi vermekte, araçları satmaktan vazgeçmekte, ihale yöntemini değiştirmekte tamamen serbesttir. 

10-İşbu araç satışından doğacak her türlü ihtilafta, doğan uyuşmazlıklarda Bolu Mahkemeleri münhasıran yetkilidir. 

11-Aracın taban fiyatı 1.050.000.-TL (BİRMİLYONELLİBİN) olup, aracın açık ihale başlangıç rakamı belirlenmiştir."

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

2 yorum yapılmış

  • Ercan Erdoğan (3 ay önce)
    O fiyata birde ihaleye mi çıkacak.. 100 üstünü verir yeni kasasını alır adam
    %0
    %100
    Yanıtla
  • İbrahim çulhalık (3 ay önce)
    Aracın normal fiatı ihalenin açılış fiatı şimdi nasıl ihaleye gireceğiz.
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir