BOLU SONUNDA ADINA YAKIŞIR BİR LEZZET DURAĞINA KAVUŞTU: FAY GURME AÇILDI

Bolu’nun köklü markalarından Fay Yamaner Mücevher, gıda sektöründeki yeni yatırımı “Fay Gurme” ile gastronomi dünyasına güçlü bir adım attı. 20 Haziran Cuma günü saat 14.00’te kapılarını halka açan Fay Gurme, Bolu’nun yerel ürünlerini modern mutfakla buluşturan özel konseptiyle büyük ilgi gördü.

BOLU SONUNDA ADINA YAKIŞIR BİR LEZZET DURAĞINA KAVUŞTU: FAY GURME AÇILDI
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Fay Yamaner Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yamaner, 2021 yılında başladıkları gıda yolculuğunun gördüğü ilgi sayesinde bu noktaya geldiklerini belirterek, “Fay Gurme’yi sadece bir restoran olarak değil, Bolu’nun gastronomisine değer katacak bir proje olarak tasarladık. Ticari hedeflerin ötesinde, ilimizin mutfak kültürüne katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Fay Gurme’nin menüsünde Seben kuzusu, Mengen peyniri, Kanlıca mantarı ve Gerede kazı gibi coğrafi işaretli Bolu ürünleri dikkat çekiyor. Menü danışmanlığını, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi ve Mengen MYO Müdürü Doç. Dr. Osman Çavuş üstleniyor. Ankara’dan ünlü şefler Kadir Demirci ve Serkan Dinçer de dünya mutfağından özel lezzetlerle projeye destek veriyor.

Modern mimarisiyle de öne çıkan Fay Gurme, hem Bolu halkına hem de çevre illerden gelecek ziyaretçilere kaliteli, özgün ve ulaşılabilir bir gastronomi deneyimi sunmayı hedefliyor.

Yüzde yüz Bolu markası olan Fay Gurme, şehrin lezzet rotasında yeni ve iddialı bir durak olarak öne çıkıyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir