Polis ekiplerinden kaçış yok

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli 2 araca ve araç içerisinde bulunan şahıslara yapılan aramalarda 13 kilo 150 gr skunk maddesi ele geçirildi.

Polis ekiplerinden kaçış yok
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilimiz genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve aracılığının engellenmesine yönelik operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyon kapsamında  4 şahsın üzerinde, eşyalarında ve 2 araçta yapılan aramalar sonucu, 13 kilo 150 gram skunk maddesi ele geçirildi. Konu ile ilgili M.A., İ.Y., F.P., M.F.B. isimli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan işlem yapıldı. M.A., İ.Y. , F.P. isimli şahıslar çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilirken,  M.F.B. isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir