BOLU ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI'NA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

BOBES’te gerçekleşen ‘Türkiye Oryantiring Şampiyonası değerlendirme ve teşekkür toplantısına Başkan Yılmaz’ın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, Oryantiring Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Kuş ile yarışmada görev alan hakemler ve sporcular katıldı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yaptığı açıklamada,  Bolu’nun gelecekte turizm, spor, sağlık ve üniversite şehri olacağını tekrarladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, oryantiring şampiyonası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Oryantiring İl Temsilcisi Mustafa Kuş da oryantiring branşı için Türkiye’de hiçbir ilde verilmeyen desteğin Bolu da verildiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Türkiye Oryantiring Federasyonu Bolu İl Temsilcisi Mustafa Kuş tarafından Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a plaket takdim edildi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem de sporculara ve hakemlere teşekkür belgesi ve çiçek taktim etti.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir