Bolu NARKO her yerde

Bolu'da uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve aracılığının engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında A.D. isimli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramalar sonucu toplam daralı ağırlığı 57 kilo 950 gram olan Skunk maddesi ele geçirildi.

Bolu NARKO her yerde
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Niğde Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bolu'da uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve aracılığının engellenmesine yönelik operasyon düzenlendi. A.D. isimli şahsın aracında ve üzerinde  yapılan aramalar sonucu toplam daralı ağırlığı 57 kilo 950 gram olan Skunk maddesi ele geçirildi.

BOLU NARKO HER YERDE

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve aracılığının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen diğer çalışmalar kapsamında, Bolu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Diyarbakır Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon sonucu, Diyarbakır'da 1 şahıs İstanbul'da ise 2 şahıs yakalandı. 

Konu ile ilgili A.D. , S.H. ve S.Ç. isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanırken, H.Y. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir