“Bolu güçlü aileyi konuşuyor”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen Aile Çalıştayı, Bolu'da 21 Eylül Cuma günü Hilton Otel’de gerçekleştirilecek.

“Bolu güçlü aileyi konuşuyor”
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 ilde Aile Çalıştayı düzenlenecek. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, çalıştaylar, 81 il müdürlüğü koordinasyonunda, üniversiteler, akademisyenler sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilecek. Çalıştaylarda, "Aile, Eşitlik ve Adalet", "Aile, Sosyal Kalkınma ve Refah", "Aile, Hayat Boyu Gelişim ve Öğrenme", "Aile, Çevre ve İklim", "Aile, Teknoloji ve Dijitalleşme", "Aile Odaklı Sosyal Hizmetler" konuları ele alınacak. 

Bolu'da da 21 Eylül Cuma günü Hilton Otel’de gerçekleşecek olan çalıştaya akademisyenler, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katılım sağlayacak. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir