Bolu Eski Valisi Zahteroğlulları "FETÖ"den beraat etti!

Bolu Eski Valisi Zahteroğlulları
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ankara 17’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasına, tutuksuz sanık Bolu Eski Valisi Ahmet Zahteroğulları ve avukatları katıldı. Savunması sorulan Zahteroğulları, suçlamaları kabul etmediğini ve örgüt üyesi olmadığını söyledi. Sanık avukatları ise bazı hususlarda tanık dinletmek istediklerini belirterek, esasa ilişkin savunma için kendilerine süre verilmesini talep etti.

“FETÖ ÜYELİĞİ” SUÇUNDAN BERAATİNE KARAR VERDİ

Duruşma savcısının görüşünün alınmasının ardından mahkeme heyeti,  delillerin toplanmış olduğu gerekçesiyle avukatların taleplerini reddetti ve sanıktan esasa ilişkin savunma yapmasını istedi. Sanık Zahteroğulları, yargılamanın yaklaşık 3 yıldır sürdüğünü ve hakkında somut bir delil bulunmadığını belirterek beraat talebinde bulundu.  Müzakerenin ardından hükmü açıklayan mahkeme heyeti, delil yetersizliği nedeniyle Zahteroğulları’nın “FETÖ üyeliği” suçundan beraatine karar verdi. Zahteroğulları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı ve Müsteşarlığı görevlerini yürütmüş, 2014’ten sonra da Bolu Valisi olarak görev yapmıştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir