BOLU’ DA BEŞ YILDIZLI PET OTEL AÇILDI

Kendi evinde kedi ve köpekleriyle birlikte yaşayan Ayşe Tan isimli kadın, emekli olduktan sonra, Bolu’daki en büyük eksikliği giderecek bir girişimde bulundu. Ayşe Tan, Borazanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi Yokuşoğlu Apartmanının altına açtığı Bambi Petshop ve Pet Otel ile bütün hayvan severleri sevindirecek bir işe el attı ve Bolu’da ilk kez ev hayvanları için beş yıldızlı otel hizmete başladı.

BOLU’ DA BEŞ YILDIZLI PET OTEL AÇILDI
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Hayvan sever ailelerin, evde besledikleri hayvanları nedeniyle sosyal yaşamdan uzaklaşmaya başladıklarını, açmış olduğu Bambi Pet Shop ve Pet Otel’in en çok bu tür kişilere hizmet vereceğini belirten Ayşe Tan, “Hayvan severler, hayvanlarını bırakıp bir yere gidemiyorlar. Ya da gitmek istedikleri yerlerde bazen hayvan kabul edilmediği için geri dönmek zorunda kalıyorlar. Açmış olduğumuz Pet Otelimizde insanlar güvenilir bir şekilde hayvanlarını bize bırakabiliyorlar. Kedisini ya da köpeğini otelimize bırakıp huzurlu bir şekilde gece gezmelerine, tatillerine giden insanlar dönüşte bıraktıkları gibi canlarını bizden mutlu bir şekilde alabiliyor” dedi. 

 

Pet Otel’de kediler ve köpekler için ayrı ayrı yerler mevcut. Pet Shop olarak ta hizmet veren Pet Otel’de kediler ve köpekler için banyo ve kuaför hizmetlerinin verileceği özel yerlerde bulunuyor. Pet Shop’da ise evcil hayvanlar için her türlü eşyayı da bulmak mümkün. 

Pet Otel’e, 0538 852 03 77 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. Otele gelen hayvanları kapıda Ayşe Tan bizzat kendisi teslim alıyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir