Bolu Belediyesinde bıçaklı saldırgan şoku

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile görüşmek için belediye binasına gelerek cebinden çıkardığı bıçağı sağa sola savuran şüpheli, Özcan’ın koruma polisi ve zabıta ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Bolu Belediyesinde bıçaklı saldırgan şoku
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Olay, saat 11.30 sıralarında İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan Bolu Belediye binasında meydana geldi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın makam odasının bulunduğu kata gelen şüpheli, iddiaya göre görevlilere bağırarak Özcan ile görüşmek istediğini söyledi. Özcan’ın makam odasının önünde gerginlik yaşanırken şüpheli cebinden bıçak çıkartarak sağa sola savurmaya başladı. Belediye çalışanları büyük korku yaşarken bıçaklı şüpheli, Başkan Özcan’ın koruma polisi tarafından etkisiz hale getirildi. 
Olayın ardından belediye binasına çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gözaltına alınan şüpheli,  polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Şüpheli, işlemleri için Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir