Bolu, Bayram Tatilinde Ziyaretçi Akınına Uğradı

Bolu, Bayram Tatilinde Ziyaretçi Akınına Uğradı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

'Tabiatın Kalbi' olarak anılan Bolu, ramazan bayramında tatilcilerin gözde mekanlarından biri oldu. Abant ve Gölcük Tabiat Parkları, Yedigöller Milli Parkı ve il genelindeki turistik merkezler bayram boyunca 33 bin 801 kişiyi ağırladı. Doğa turizmine tutkunlar Bolu'nun eşsiz tabiatında tatillerinin tadını çıkardı. 

Karışık ağaç türlerini barındıran Gölcük Tabiat Parkı tatilde 11 bin 320 kişiyi ağırladı. Yılın 4 mevsiminin ayrı güzel olduğu ve insanların her mevsim ziyarette bulunduğu Abant Milli Parkı'nda da bayram boyunca ziyaretçi seli yaşandı. Abant'ta güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenlerin sayısı da 16 bin 263 oldu. Tatillerini doğada kamp yaparak geçirmek isteyenler ise Yedigöller Milli Parkı'nı tercih etti. Bayramda 5 bin 275 ziyaretçi de Yedigöller Milli Parkı'nı tercih etti. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından tabiat parkı olarak ilan edilen Sünnet Gölü, Sülüklü Göl, Karagöl ve Göksu Tabiat Parkları da toplam 543 kişiyi misafir etti. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir