Bolu-Batman Dostluğu Sporla Güçleniyor..... Batman Petrolspor'a Moral Ziyareti

2. lig Play Off'a kalarak büyük başarı elde eden Batman Petrolspor'un Bolu kampı sürüyor. Batman Petrolspor'u Bolulular da yalnız bırakmıyor. Bolu Bağışçılar Vakfı ve Bolu Gazeteciler Cemiyeti, Batman Petrolspor'u kamp yaptığı Von Resort'ta ziyaret etti.

Bolu-Batman Dostluğu Sporla Güçleniyor..... Batman Petrolspor'a Moral Ziyareti
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Kökleri, Bolulu Yüksek Jeoloji Mühendisi Cevat Eyüp Taşman’ın 1940’lı yıllarda Türkiye’nin ilk petrol kuyusunu Batman’da açmasına dayanan Bolu-Batman dostluğu, her geçen gün daha da güçleniyor.

Batman Petrolspor'un 2. lig Play Off hazırlıkları için Bolu'da kampa girmesinin ardından, Bolulular kardeş şehirlerinin takımını yalnız bırakmıyor. 

Bolu Von Resort’ta çalışmalarını sürdüren Batman temsilcisini; Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Nahit Abak, Genel Sekreter Öznur Akkaya Aktaş, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker ile spor yazarı ve yorumcusu İlhan Özdemir ziyaret etti.

Ziyarette, Teknik Direktör Serdar Bozkurt ve kulüp yöneticileriyle bir araya gelen Bolu heyeti, Play-Off sürecinde Batman Petrolspor’a başarı dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Teknik Direktör Serdar Bozkurt, Bolu-Batman dostluğundan kamp sırasında haberdar olduğunu belirterek, bu bağın kendisini mutlu ettiğini söyledi. Bozkurt ayrıca, Boluspor’un Türk futbolunda önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak, “Biz de Boluspor’a Play-Off yolunda başarılar diliyoruz. Boluspor’u hak ettiği yer olan Süper Lig’de görmek isteriz,” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir