Bolu Barosu'ndan Selcan Dönmezer açıklaması

Bolu’da 27 Kasım Pazar günü öğle saatlerinde 2 yıl önce ayrıldığı sevgilisi tarafından başından vurularak öldürülen 24 yaşındaki Selcan Dönmezer için Bolu Barosu Kadın Hakları Komisyonu tarafından açıklama yapıldı.

Bolu Barosu'ndan Selcan Dönmezer açıklaması
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kadın avukatlar tarafından yapılan “Sessiz kalmayacağız” başlıklı açıklamada, “Bolu’da 27.11.2022 tarihinde 24 yaşında gençliğinin baharında bir kadın katledildi. Adı Selcan Dönmezer. Hayata dair hayalleri, umutları varken bu hayattan canice koparıldı. Kadına yönelik yapılan her türlü şiddeti kınadığımızı, ülkede şiddete uğrayan tek bir kalmayana dek mücadelemize devam edeceğimizi kamuoyuna duyuyoruz. Ölen, şiddetin her türlüsüne uğrayan kadınlara boynumuzun borcunu ödemek, haklarını savunmak için son nefesimize kadar yanlarında olacağız. Biz bir ölsek, bin doğarız. Susmadık, susmayacağız. Selcan Dönmezer’in ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyor, sonuna kadar yanlarında olduğumuzu buradan bildiriyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir