Bolu Bağışçılar Vakfı Haldun Tasman Fonu'ndan İki Büyük Hibe

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Tarım il Müdürü, Çevre şehircilik İl Müdürlüğü, Ziraat Odası başkanlığı gibi kurumsal paydaşlarının da yer aldığı programda vakıf çalışmaları tanıtılıp üyelere teşekkür edilirken, Mütevelli üye Haldun Tasman ve eşinin “Zehra Tasman Hibe Fonu” ve “Ahmet Tasman Hibe Fonu” tanıtıldı.

Vakfımız kuruluşunun 10. Yılında

BBV Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Erbayram yaptığı konuşmasında:

“Vakfımızın kuruluşunun 10. Yıldönümü ve bu özel günde iki büyük yeni hibe programının da bilgisini sizlerle paylaşıyoruz. Gün geçtikçe etkili çalışmalarına başarıyla devam eden BBV, Kurucu mütevelli üyelerimizden Haldun Tasman beyin bu iki değerli hibe fonuyla Bolu’muza faydalı çalışmalara destek olmaya devam edecek.  Hem girişimcilik hem de örnek eğitimci, anne baba eğitimi alanında verilecek olan iki fon desteği için kendilerine tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Haldun Tasman da konuşmasında bağışçılığın önemi üzerinde durarak, kişilerin gayrimenkullerini vefat ettikten sonra kullanılacak şekilde bağışlayabileceklerini vurguladı.

Bir yılda 16 projeye karşılıksız hibe desteği verildi

 Vakıf Genel Sekreteri Öznur Akkaya ise yaptığı sunumla misafir katılımcılara vakıf modelini anlatırken 2017 yılında yapılan faaliyetlerden örnekler göstererek “ Tüm bu kamuya faydalı projeler sizlerin destekleriyle gerçekleşti bağışçılarımıza ve paydaş kurumlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Vakıf hizmet binasını 2 yıl önce alarak hibe eden Haldun – Nihal Tasman ile açılış gerçekleştirildi.

Program öncesinde vakıf merkezinde yapılan bir törenle 2 yıl önce vakıf hizmet binası olarak kullanımı yönünde alınan ve bağışlanan BBV yeni hizmet binası açılışı yapılan bir törenle gerçekleşti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir