BOLOFF SAMSUN'DAN KUPAYLA DÖNÜYOR

BOLOFF SAMSUN'DAN KUPAYLA DÖNÜYOR
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kurulduğu günden bugüne kadar Bolu’yu farklı platformlar ve offroad yarışlarında temsil eden Bolu Offroad Kulübü, Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde düzenlenen Türkiye Offroad Şampiyonası’na Köroğlu takımlarıyla katıldı. Mustafa Akın ve Mustafa Dikici’den oluşan Köroğlu 3 Takımı S2 klasmanında 2.’lik elde etti.

 Bolu Offroad Kulübü Başkanı Burhan Turan yaptığı açıklamada Bolu’yu tanıtmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Hafta sonu Samsun Vezirköprü'de Türkiye Offroad Şampiyonası’nın üçüncü ayağına katıldık. Şampiyonanın ikinci ayağı olan Ankara'da olduğu gibi bu sefer de kupayla döndük. Ankara' da aldığımız takım kupasının yanına bir kupa daha ekledik. S2 klasmanında yarışan Köroğlu-3 aracını kullanan sporcularımız Mustafa Akın ve Mustafa Dikici kendi sınıfında ikinci olarak kupa kaldırdılar. S3 klasmanında Köroğlu-1 isimli aracımızda yarışan sporcularımız Yaşar Uzun ve Fatih Akbay ve S4 klasmanında Köroğlu-2 aracıyla yarışan sporcularımız Nurettin Özkaya ve Hakan Taşlı da iyi puanlarlar alarak takım puanımızı yükseltti. Bolu Belediyesi'nin katkılarıyla, Köroğlu Team takım adıyla şehrimizi ulusal platformlarda tanıtıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Bugünkü yarışımız TRT Spor kanalında naklen yayınlandığı için şehrimizi "Tabiatın Kalbi Bolu" markası ile ulusal ve uluslararası çapta tanıtmış, duyurmuş olduk. Bize bu gururu yaşatan başta Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz olmak üzere, bizlerden desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza ve tabiki Boloff'un kıymetli üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir