BOLOFF ekibi afetzedelerin yardımına koşuyor

Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü(BOLOFF) üyeleri depremin yıktığı illerdeki afetzedelerin yardımına koşuyor. Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin de destek olduğu ekipte yer alan BGC Yönetim Kurulu üyesi İsmail Mesut Yılmaz’da ekiple birlikte can kurtarmak için seferber oldu.

BOLOFF ekibi afetzedelerin yardımına koşuyor
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Türkiye’yi acıya boğan deprem felaketinin ardından Bolu’dan ekipler arama kurtarma çalışmalarına destek vermek için depremin yaşandığı illere gitti. Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü(BOLOFF) üyeleri de 30 araçlık konvoyla deprem bölgesine gitti. Arazi araçlarıyla ulaşımın zor olduğu bölgelere giderek afetzedelerin imdadına koşan BOLOFF üyeleri enkaz kaldırma çalışmalarına da destek veriyor. Bolu Gazeteciler Cemiyetinin de destek olduğu BOLOFF üyeleri enkazlarda can kurtarabilmek için seferber oldu. Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi İsmail Mesut Yılmaz’da yıkılan enkazlardaki çalışmalara katılarak ekiplerle birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir