"Biz fetret dönemi bitsin istedik"

AK Parti İl Başkanı Suat Güner, yerel seçim sonrası ilk değerlendirmeyi Bolu Gerçek Haber’e yaptı. Güner vatandaşın verdiği karara saygılı olduklarını söyleyerek “Millet iradesine saygı duyuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN 

31 Mart seçimlerinin sonuçları açıklandı. Seçim sonrası ilk değerlendirmeyi AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Bolu Gerçek Haber Sitesi Editörü Zekeriya Ercivan’a yaptı. Güner şu değerlendirmelerde bulundu:

Milletimizin tercihi, teveccühü. Bu saatten sonra diyecek bir şey yok. Biz hep milletimizin iradesinin dışında başka bir güç yok dedik. Milletimiz neyi tercih ederse o şekilde yönetilmek mecburiyetindeyiz. Milletimizin tercihi bu. Hayırlı uğurlu olsun. Milletimizin partimize hem ülke genelinde, hem Bolu’da ifade etmek istediği bir takım mesajları var. Vatandaşımız kuyumcu terazisi ile tartar ve öyle değerlendirme yapar. Öyle bir değerlendirme yaptığını düşünüyoruz. Nihayetinde hayırlı uğuru olsun demekten başka diyecek bir söz yok. 

PEYZAJ DÜZENLEMELERİ İLE GÜNÜNÜ GEÇİREN BİR BELEDİYEYE MECBUR KALDIK

Biz istedik ki Bolu Belediyesinde fetret dönemi sona ersin. Bir sürü şaibe ile yönetilen bir Bolu Belediyesi var. Bu durumda belki biz vatandaşımıza çok doğru şekilde anlatamadık. Ya da vatandaşımız hayatından memnun. Şehir yatırım ve hizmetle buluşsun kavuşsun, merkezi hükümetin hizmetlerinden daha fazla istifade etsin, stratejik bir gelişim eylem planı olsun. Maalesef peyzaj düzenlemeleri ile gününü geçiren bir belediyeye mecbur kaldık. Şehrin turizmle alakalı bugün sağlık yatırımlarıyla ilgili eksik kalan yatırımları tamamlansın istedik. Şehir bir spor kenti olacaksa Boluspor ana taşıyıcı gövdeyi oluştursun istedik ama maalesef stadyum yapmayan adama tekrar oy verdi vatandaş, yapacak bir şey yok. Hayırlısı olsun. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

3 yorum yapılmış

  • Metin49 (3 hafta önce)
    Hurda araçları seçimden önce fahiş fiyata satan kişi, başka yerde olsa insan içine çıkamaz Bolu da il başkanlığı yapıyor. fetret dediği, hurda satamadığı dönem herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aaa (3 hafta önce)
    Bi defolun artık galerici , işadamı!!! , ihale bozmaları şu il başkanlığından
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (3 hafta önce)
    Artık iğneyi fayda etmiyor demek ki, çuvaldızı kendinize batırın
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir