Bitki Koruma Ürünleri Satan Bayilere Bilgilendirme Yapıldı

Bitki Koruma Ürünleri Satan Bayilere Bilgilendirme Yapıldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da yer alan Bitki Koruma Ürünleri satan bayilere, güncel ve dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgilendirme için toplantı gerçekleştirildi. 

Bolu İl Müdrülüğü toplantı salonunda Bolu'da yer alan Bitki Koruma Ürünleri satan bayilere, güncel ve dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgilendirme için gerçekleşen toplantıya İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Hasan Taş, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Mehmet Menek, konu uzmanları ve İl genelinde faaliyet gösteren Bitki Koruma Ürünleri Bayileri katılım gösterdi. 

Toplantıda konuşma yapan İl Tarım ve Orman Müdürü Yardımcısı Hasan Taş, Bitki Koruma Ürünlerinin zirai mücadele teknik talimatlarına ve teknik tavsiyelerine uygun kullanılması durumunda insan, çevre, bitki ve doğal dengenin korunabileceğini ve sürdürülebilirliğin sağlanabileceğine değindi. 

13 Şubat 2019 tarihli 30685 sayılı Resmi Gazatede yayımalanan 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu ile bu kanuna bağlı olan "Bitki Koruma Ürünlerinin Toptan ve Perakende Satılması ile Depolanması Hakkında Yönetmelik'' ile 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren uygulamaya konulan Bitki Koruma Ürünleri Takip Sisteminin uygulanmasıyla ilgili hususlara değinildi. Konu uzmanları tarafında gerçekleştirilen sunum sonrasında soru cevap şeklinde karşılaşılan sorunlar hakkında tartışılarak toplantıya son verildi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir