Biri kızını, biri oğlunu nişanladı

Biri kızını, biri oğlunu nişanladı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın oğlu Osman Allar Albay ailesinin kızı Dilara Nur'un nişan töreni gerçekleşti. Çiftin söz yüzüğünü  Ak Parti Milletvekili Arzu Aydın'la, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay kesti. Gerçekleşen törene Ak Parti milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Çetin,önceki dönem Belediye Başkanı Ömer Baygın, Ak Partili belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

MUTLULUKLAR DİLERİZ

Önceki dönem Ak Parti İl Başkanı ve önceki dönem Yeniçağa Belediye Başkanlığı yapan Ömer Sayın'ın kızı Semiha'nın nişan gerçekleşti. Törene eski Bolu milletvekili Mustafa Yünlüoğlu, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar ve çok sayıda davetli katıldı. Dilara-Osman ve Semiha-Öner çiftine mutluluklar dileriz.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir