Bir örneği daha yok

Bir örneği daha yok
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yaşar Onur isimli vatandaş 20 yıldır biriktirdiği bisiklet jantlarından evinin bahçesine duvar yaptı.
Geri dönüşüm jantlarını değerlendirerek bahçesine çit yapan Yaşar Onur; yaptığı işin dünyada bir benzeri olmadığını iddia etti.

Yüzlerce bisiklet jantını bir araya getirerek Dağ Kent mahallesindeki evinin bahçe duvarlarını bisiklet jantları ile çit gibi ören Yaşar Onur'un geri dönüşüm faaliyeti görenlerin ilgisini çekti.

Yıllardır Bolu'da bisikletçilik yapan Yaşar Onur, "20 yıldır bu mesleği yapıyorum. Bisiklet tamircisiyim, aynı zamanda her yıl bahar aylarında başlayan bisiklet mevsimine işletmemden hizmet veriyorum" dedi.

Bolu'nun bisiklet sporu için çok uygun fiziki şartlara sahip  olduğuna vurgu yapan Onur, bahçesinde çit olarak değerlendirdiği geri dönüşüm jantları ile ilgili şunları kaydetti. "Ben yirmi yıldır bu bisiklet işiyle uğraşıyorum. Bu mesleği yaparken kılı kırk yaran, inceleyen, bu mesleği bir sanat olarak kabul eden bir yapım var. Baktım ve düşündüm; neden olmasın dedim. Sonra bu geri dönüşüme gidecek, hurdaya çıkacak yüzlerce bisiklet jantını değerlendirmeye karar verdi" dedi.

Yaptığı çitin dünyada eşi benzeri olmadığını iddia eden Onur, "Bu yaptığım işi bakıyorum da Türkiye'de yapan yok, akıl eden de olmamış. İddia ediyorum yaptığım bu geri dönüşüm jantlarından bahçe çiti yapma fikri dünyada da yok" ifadelerini kullandı.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir