Bir kamyon yardım götürdü

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Suriye'de yaşanan savaş sonrası Türkiye'ye sığınan Türkmen mülteciler arasında yer alan 6'sı çocuk 68 yatalak hastanın Türkmen kamplarında tedavileri sürüyor. Hastaların bakımı titizlikle devam ederken Türk vatandaşları da yardımlarını esirgemiyor.

DUYARSIZ KALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL

Daha önce Suriye sınırına giderek ağır yaralanan 90 hastayı Bolu ve Sakarya hastanelerine getiren Köroğlu Gençlik Teşkilatı (KGT) Dernek Başkanı Mahmut Alan kamplarda bulunan yatalak hastalara duyarsız kalmadı. Alan yaptığı açıklamada, "Türkmen kardeşlerimiz Türkiye sınırında Amerika, Rusya, PKK ve IŞİD terör grupları ile ciddi bir savaş verdi. Uzun yıllar sınırımızda Türk askerimize yardımcı unsur olarak canlarını seve seve feda eden ve kendilerini Osmanlı'nın torunlarıyız diyerek ifade eden bu kardeşlerimize duyarsız kalmamız mümkün değildir.

BOLU VE İSTANBUL İSMİ OSMANİYE'DE DUALAR İLE ANILDI

Geçtiğimiz günlerde Osmaniye Türkmen kampında bulunan 6'sı çocuk 68 yatalak hastanın hasta bezi ihtiyacı olduğunu öğrendim. Devletimiz sağolsun bütün ihtiyaçlarını karşılıyor fakat biz de vatandaşlar olarak bu kardeşlerimize yardımcı olmalıyız. Millet varsa devlet, devlet varsa millet anlayışıyla her zaman devletimizin yanındayız. Bu bağlamda İstanbul'da bulunan ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren bir iş adamı ile Bolu'da bulunan bir iş adamımızın bağışı sayesinde 12 Bin adet hasta bezi Osmaniye Türkmen kampına teslim edildi. Bolu ve İstanbul ismi Osmaniye'de dualar ile anıldı. Allah, aracı olan ve yardım eden herkesten razı olsun. Vefalı Türk beklenendir. Gücümüz yettiğince dünyadaki tüm mazlumların yanında olmak için çabalayacağım" dedi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir