Ben bu olaylar yaşanmasın diye tepki gösterdim

Ben bu olaylar yaşanmasın diye tepki gösterdim
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN

Ankara'nın Altındağ ilçesinin Battalgazi mahallesinde Salı akşamı Suriyeli bir grup ve mahalleli arasında çıktığı bildirilen kavga sonucu yaralanan iki kişiden biri olan Emirhan Yalçın'ın hastanede hayatını kaybetmesinin ardından, Önder ve Battalgazi mahallelerinde gerginlik Çarşamba akşamı da devam etti. Kalabalık bir grubun düzenlediği yürüyüşün ardından iki mahallede yaşayan Suriyelilerin evleri ve dükkânları hedef alındı. Yaşanan gerilimi Yeni Şafak gazetesi “Bu kandan siz sorumlusunuz” başlığıyla manşete taşıdı. Yeni Şafak manşetinde sığınmacı vatandaşlara yönelik açıklamaların gerginliği tırmandırdığını iddia etti.

YASAL İŞLEMLERİ BAŞLATACAĞIM

Yeni Şafak manşetine cevap veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “Ben bu olayların yaşanmaması için bu tepkiyi gösterdim. Beni yaşanan gerginlikten sorumlu tutmak ancak bu aklın sorunu olabilir. Bu konuda gerekli yasal işlemleri başlatacağım. Savcılığa başvuruda bulunacağım” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir