"Belleğin Renkleri" konulu kişisel resim sergisi açıldı

İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr.Öğretim Üyesi Menekşe ŞAHİN Karadal’ın “Belleğin Renkleri” konulu kişisel Resim Sergisi sanatseverlerle buluştu.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kültür Merkezi Sergi Salonunda yöneticiler, İletişim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve diğer fakültelerden Öğretim Üyeleri ve öğrencilerin katılımları ile serginin açılışı gerçekleştirildi. Açılış programında Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Samettin Gündüz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Emre Tandırlı, Prof.Dr.Himmet Karadal tarafından sanatın toplumsal değeri ve sergiye ilişkin konuşma yapıldı. Serginin ana temasının “yaşanmışlıkların bellekte birikmesi ve tekrar hatırlanırken zamanla dönüşüme uğraması” konusu olduğunu belirten Dr.Öğretim Üyesi Menekşe Şahin Karadal, izleyici ile eserin karşılaşmasında eserin yeni anlamlar kazandığına dikkat çekti. Karadal, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi yönetimi ve meslektaşlarına destekleri için teşekkür etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir