Belediye su sayaçlarını hangi amaçla kullanacak?

Belediye su sayaçlarını hangi amaçla kullanacak?
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN

Bolu Belediyesi tarafından başlatılan ve yanlış ölçtüğü iddiası ile değişimi için çağrıda bulunulan su sayaçları ile ilgili süreç devam ediyor. Belediye Başkanı Tanju Özcan dijital sayaçların doğru verileri oluşturmadığını ve kalibrasyonu ile ilgili sorunların yaşandığını ifade etmişti. Özcan vatandaşa mekanik saate geçilmesi konusunda çağrıda bulunmuştu. Yapılan çağrı sonrası dijital su sayaçları ile mekanik su sayaçlarında kullanılan suyun metreküp fiyatları değiştirildi. Mekanik su sayaçlarında kullanılan su dijital saatlere göre daha uygun hale getirildi. Yapılan bu değişiklik sonrası belediye meclis toplantılarında AK Parti Grubu tarafından konu gündeme taşınmış ve günlerce Bolu kamuoyunda bu konu tartışılmıştı.

NEDEN HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLMİYOR?

Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediyesi Resmi internet sayfasında yapılan duyuruda yaklaşık 35 bin vatandaşın dijital saatten vazgeçerek mekanik saate geçtiği duyuruldu. Ücretsiz olarak değiştirilen fakat vatandaşın geçmiş dönemde ortalama 450 TL ödeyerek satın aldığı dijital sayaçların Bolu belediyesi tarafından neden depolandığı, hangi amaçla kullanacağı? Merak ediliyor. Vatandaşın hizmetine yönelik yapıldığı söylenen bu işlemin sonrasında dijital sayaçlarının hak sahiplerine neden teslim edilmediği kafalarda soru işareti yaratıyor.  

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir