Belediye pazar esnafının tuvaletini yıktı

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN

KAMERA-RÖPORTAJ: CİHAN SAKAOĞLU-ZEYNEP SUDE YAVUZ

Bolu Belediyesi yine zamansız bir yakım kararına imza attı. Artan enflasyon rakamlarıyla alım gücünün giderek düştüğü şu günlerde ekonomik sıkıntılarla boğuşan esnafa bir engelde belediyeden geldi. Bayrama sayılı günler kala Bolu Belediyesi pazar esnafının kullandığı tuvaleti ve mescidi yıktı. Özellikle Milli Egemenlik İlköğretim Okulu’nun önünden başlayarak Gölyüzü Mahallesi’ne doğru uzanan sokakta ve Stadyum yolu üzerinde mefruşat ağırlıklı ürünler satan esnafın tuvaleti geçtiğimiz hafta Cuma günü Bolu Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. Bayram önü pazaryerinde bir hafta boyunca tezgâh açacak vatandaş ise karşılaştığı manzara karşısında şaşkına uğrayarak tuvaletlerinin yıkılmasına tepki gösterdi. Esnaflar Bolu Belediyesi tarafından yıkılan tuvaletle ilgili şu tepkileri gösterdiler:

GİDECEK TUVALETİMİZ BİLE YOK

Bayram arifesine girdik. Allah izin verirse, perşembe, cuma, cumartesi, pazar burada sergi açılacak diye mesaj geldi. Evet, sergiyi açacağız ama söylemesi ayıp Allah kabul etsin oruç tutuyoruz bir gidecek tuvaletimiz bile yok. En yakın tuvalet şu aşağıdaki camide o da zaten sergiyle mi uğraşacağız gece çünkü bu sergiler açık. O yüzden bırakamıyoruz. Belki daha güzeli olacaktır ama şu anda yıkılması bence çok zamansız ve manidarsız. 

BİR AN ÖNCE BU SORUNUN ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYORUZ

Bugün sabah geldiğimizde hem lavabomuz yıkılmıştı. Onun üzerinde de bir mescit vardı. Yalan yok mescide çok gitmiyoruz yine namaz kılanlar vardı ama lavaboda buranın bir ihtiyacı. Çünkü vatandaş bu kadar esnaf bu kadar vatandaş mecbur lavabo ihtiyacı olması gerekiyor. Bir an önce bu sorunun giderilmesini istiyoruz. Buradan Tanju Bey’de bizi dinlerse buraya çözümü bulursa kendisine iletirseniz memnun oluruz. Bu büyük bir sorun yani çünkü en yakın yer Gölyüzü’nde var başka yerde yok. Kahvelere de zaten gitmiyoruz. Bu işin bir an önce çözülmesini istiyoruz.

ÇOK MAĞDUR OLDUK

Şimdi şöyle bir durum oldu yani biz ihtiyacımızı giderdiğimiz tek yerdi. Bugün çok mağdur olduk yani onun ne amaçla yıkıldığını ne amaçla kaldırıldı bilmiyoruz. Herhalde onu kaldıranlarda iyi bir şey düşünüyordur. Şuan için geri tekrardan yapılırsa çok memnun oluruz belediyemizi seviyoruz Sayın Belediye Başkanımızı da çok seviyoruz. Lütfen bizim ihtiyaç giderdiğimiz şeyi yerine koyarsa çok memnun oluruz.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir