Destici, deprem bölgesinde

Büyük Birlik Partisi Bolu Teşkilatları, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte önceki gece yaşanan depremin merkez üssüne giderek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Destici, deprem bölgesinde
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Büyük Birlik Partisi Bolu İl Başkanı Ümit Demir ile beraberindeki İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte, önceki gece yaşanan ve Bolu dahil birçok il ve ilçede hissedilen depremin merkez üssü olan Düzce'nin Gölyaka ilçesine ve Düzce Merkez'e giderek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Depremin yaşandığı gecenin sabahında öncelikle depremin merkez üssü olan Düzce'nin Gölyaka ilçesine giden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyet, daha sonra Düzce Merkez'e geçti. Ziyaretlerde yetkililerden bilgi alan Destici, vatandaşlarla da görüşerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin Düzce programı heyetinde Bolu'dan BBP Bolu İl Başkanı Ümit Demir, Gerede İlçe Başkanı Eyüp Yalçın, Yeniçağa İlçe Başkanı Adem Aracı ve Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan BBP Bolu İl Başkanı Ümit Demir şöyle konuştu:

"Şu an için tek tesellimiz bu geceki depremde herhangi bir can kaybı ve büyük bir yıkım yaşanmamasıdır. Başta komşu ilimiz Düzce olmak üzere depremi hisseden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Geçmişte yaşadığımız acılar tazedir. Bilindiği üzere Bolu'muz ve Düzce'miz deprem bölgesinde yer almaktadır. Bu nedenle hiçbir zaman tedbiri elden bırakmamalıyız."

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir