BBP Yeniçağa'da teşkilatlanıyor

Büyük Birlik Partisi’nin yeni İl Başkanı Ümit Demir göreve hızlı başladı. Partinin uzun süredir boş olan Yeniçağa ilçe teşkilatı yeniden kuruluyor.

BBP Yeniçağa'da teşkilatlanıyor
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Geçtiğimiz hafta BBP Genel Merkezi tarafından sürpriz bir kararla Bolu İl Başkanı olarak atanan Ümit Demir, ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Mevcutta, Merkez, Gerede ve Göynük’te teşkilatı bulunan partinin, yeni İl Başkanı Demir’in girişimleri neticesinde uzun süredir teşkilatı olmayan Yeniçağa ilçesinde de teşkilatlanmaya başladığı öğrenildi. Yeni teşkilatı kurmak üzere görevlendirilen isim ise Yeniçağa esnaflarından Adem Aracı oldu.

Başkan Demir’in girişimleri sonrası BBP Genel Merkezi onayıyla Yeniçağa’da teşkilat kurma yetkisi alan Adem Aracı’ya yetki belgesini, partinin 2019 yerel seçimlerinde Gerede’den belediye başkan adayı olarak aldığı yüksek oyla seçime damga vuran BBP Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Doç. Dr. Emin Serin takdim etti.

Doç. Dr. Serin’in yanı sıra BBP Bolu İl Başkanı Ümit Demir ve Gerede İlçe Başkanı Eyüp Yalçın’ın da hazır bulunduğu Yeniçağa’da gerçekleşen takdim törenine, Aracı’nın ekibinde görev alacak yeni yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Törende konuşan Doç. Dr. Serin törene katılanlara teşekkür ederek, Yeniçağalılarla eskiye dayanan dostluklarının olduğunu, Aracı’nın bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inandığını belirtti.

BBP Bolu İl Başkanı Ümit Demir ise yaptığı konuşmada Yeniçağa’nın çok önemli bir konumda olduğunu, böyle bir ilçede muhakkak teşkilat olması gerektiğini belirterek, görevi alan Aracı’ya ve yönetim kuruluna etti. Yerel siyasetin farklı olduğunu belirten Başkan Demir, yerel düzeydeki sorunları doğru siyasetle çözüme kavuşturmak için çalışacaklarını ifade etti. Başkan Demir ayrıca, il genelindeki teşkilatlanma çalışmalarının da devam edeceğini belirtti.

BBP Yeniçağa İlçe Teşkilatı’nı kurma yetkisini alan Adem Aracı ise yaptığı konuşmada, kendisine destek için gelen vatandaşlara teşekkür ederek, Yeniçağa siyasetinde yeni bir ses olacaklarını, bu sesin vatandaşı dinleyerek çözüm üreten Büyük Birlik Partisi’nden geleceğini söyledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir