Mudurnu'da bayram namazına gelmeyenler soğuk suya yatırıldı

Bolu'nun Mudurnu ilçesi Munduşlar köyü Muhtarı Hakkı Yiğit ve köyün gençleri, bayram namazına gelmeyen vatandaşları, içerisinde soğuk su bulunan köy oluklarına yatırdı.

Mudurnu'da bayram namazına gelmeyenler soğuk suya yatırıldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Bolu'nun Mudurnu ilçesi Munduşlar köyü Muhtarı Hakkı Yiğit ve köyün gençleri Kurban Bayramı namazına gelmeyen vatandaşları tespit ederek tek tek evine gitti. Muhtar Yiğit ve gençler tarafından namaza gelmeyen vatandaşlar evlerinden alınarak, köy oluklarına götürüldü. Muhtar ve gençler tarafından havaya kaldırılıp buz gibi soğuk suya yatırılan vatandaşlar görenleri kahkahaya boğdu. Sulu şakadan kaçmak isteyenlerin peşinden koşan muhtarın görüntüleri sosyal medyada yoğun ilgi görürken, suya yatırılan vatandaşların tepkileri yüzleri güldürdü. Muhtar Yiğit, sulu şaka ile ilgili yaptığı açıklamada "Bayram namazında gelmeyen arkadaşlarımızın olduğunu tespit ettik. Evlerine giderek rahatsız olup olmadıklarına baktık ancak namaza kalkamadıklarını, uyuyakaldıklarını öğrendik. Gençlerle namaza kalkamayanları oluklara yatırarak ıslatma cezası verdik" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir