Batı Karadeniz'de yağmur, Ege ve Akdeniz'de orman yangını...İki farklı Türkiye

Haziran ayının son günlerinde Ege ve Akdeniz bölgelerinde orman yangınları etkili olurken, Batı Karadeniz Bölgesi'nde yer alan Bolu’da ise Temmuz ayının ilk gününde yağan yağmur şaşkınlık yarattı.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Haber: Yağız EKMEN – Kasım ŞAHİN
Son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerinde birçok ilde orman ve ev yangınlarında büyük zararlar meydana geldi. Ege ve Akdeniz’de susuzluk, buna ek olarak rüzgarın şiddetli esmesiyle birlikte birçok bölgede yangınların kontrol altına alınması güçleşti.
BOLU’DA YAĞMUR
Bir yanda sıcak havalar nedeniyle çıkan yangınlar, diğer yanda ise Temmuz ayının ilk gününde etkili olan yağmur yağışı vatandaşları şaşırttı. Bolu’da öğleden sonra başlayan yağışlar nedeniyle birçok vatandaş ıslanmak zorunda kaldı. Şemsiyeleriyle sokağa çıkan vatandaşlar, renkli görüntüler oluşturdu. Bazı vatandaşlar ise ıslanmamak için saçak altlarında yağmurun dinmesini bekledi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir