Masterchef şampiyonu Metin Bolu'ya geldi

MasterChef’te şampiyon olan Metin Yavuz, kupasıyla birlikte Bolu’ya gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Masterchef şampiyonu Metin Bolu'ya geldi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışması MasterChef Türkiye’de şampiyon olan Mengenli Metin Yavuz, kupasıyla birlikte Bolu’ya geldi. Yavuz’a nişanlısı Ecem Eseler, MasterChef yarışmacılarından Dilan Karataş, Melih Berkay Gündüz ve geçmiş dönem yarışmacılarından Eray Aksungur eşlik etti. Bolu’nun en büyük değerlerinden birisi olan Boluspor’u ziyaret eden Metin Yavuz, Başkan Savaş Abak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Boluspor Kulübü Başkanı Abak, ilimizi gururla temsil ederek şampiyonluğa ulaşan Metin Yavuz'a 14 numaralı Boluspor forması hediye etti.

Daha sonra Bolu Valisi Erkan Kılıç ile bir araya gelen şampiyon daha sonra İzzet Baysal Caddesi’nde kısa bir yürüyüş gerçekleştirdi. Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Metin Yavuz, herkese desteklerinden ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 

Son olarak Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ile bir araya gelen şampiyon daha sonra Mengen’e geçti. Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Metin Yavuz, “Çok mutluyum, gururluyum. Sağ olsun herkes destekledi. İnsanların sizi desteklemesi gurur verici bir şey. Kupa demir bir parça ama insanların sevmesi benimsemesi çok güzel bir şey. Çok alışkın olduğumuz birşey değil. Biz tezgahtan çıktık, bir yola girdik ve başarılı olduk. En mutlu edici şey de bu. Türkiye’de belli bir başarı elde ettik ama daha da fazlasını yapmak gerekiyor. Umarım ileride dünyada bayrağımızı sallarız, Türkiye’yi Bolu’yu temsil ederim” dedi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir