Başkan Demir, Bolu halkına seslendi

Büyük Birlik Partisi Bolu İl Başkanı Ümit Demir, bir basın açıklaması yayınlayarak Bolu halkına seslendi. Halkın sorunlarının en akılcı yollarla çözüme kavuşabilmesi için yöntemler geliştireceklerini belirten Başkan Demir, “Gazi Meclisimizde Bolu’nun güçlü, iddialı, bilimsel ve itibarlı sözcülerle temsil edilmesini amaçlayacağız” diye konuştu.

Başkan Demir, Bolu halkına seslendi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Göreve gelmesinin ardından özellikle ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Büyük Birlik Partisi Bolu İl Başkanı Ümit Demir, yayınladığı basın açıklamasıyla Bolu halkına seslendi.

Yayınladığı açıklamayla, il başkanlığı sürecinde izleyecekleri yola ve hedeflerine ilişkin bilgiler veren Başkan Demir, dertleşmek isteyen tüm vatandaşlara, fikirlerini paylaşmak isteyen tüm gençlere kapılarının açık olduğunu belirtti.

BBP Bolu İl Başkanı Ümit Demir’in açıklaması şöyle:

“Saygıdeğer hanımefendiler, yarınımızın teminatı, gelecek borçlu olduğumuz sevgili gençler, âlimlerin, bilgelerin, “Bol Uluğ” ların şehri BOLU’muzun kıymetli vatandaşları;

Ülkeme, şehrime, halkıma hizmet etmek yolunda bir adım daha atarak, Büyük Birlik Partisi’nin Bolu İl Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım. Sizleri hem bu gelişmeden haberdar etmek, hem de birlikte yola çıktığım çalışma arkadaşlarımın selamlarını ve hürmetlerini iletmek isterim.

Amacımız; ülkemize hizmet edecek liyakatli insanları bir araya getirmek, ahlaklı, doğru ve bilinçli siyaset üretmek, halkımızın sorunlarının en akılcı yollarla çözüme kavuşabilmesi için yöntemler geliştirmek ve aynı amaçlarla çalışan kişi, kurum ve kuruluşlarımızın işleyişlerine destek olmak olacaktır.

Kıymetli hemşehrilerim; parti ofisimiz Tabaklar Mahallesi Hattat Emin Baran Caddesi Atlas Apartmanı No: 9 D: 3 adresindedir. 7/24 hizmetinizde olacağız. Sorunu olan, olmayan, bizleri tanımak isteyen, dertleşmek isteyen tüm vatandaşlarımıza, fikirlerini paylaşmak isteyen tüm gençlerimize kapımız açıktır.

Birçoğunuzun bildiği üzere; 2019 Yerel Seçimlerinde Gerede’de, siyasi tarihimizde az rastlanan bir kampanya modeli ile büyük bir başarıya imza atmıştık. Bu yenilikçi anlayışımızı Bolu’nun tamamına taşımayı hedefliyoruz. Birlikte güçlü olursak, Bolu’nun eskisinden daha mutlu, daha başarılı ve daha güzel bir şehir olacağına inanıyoruz. Ben ve çalışma arkadaşlarım, yerel yöneticilerimizin performansını popülist söylemleri ile ölçmeyecek, Gazi Meclisimizde Bolu’nun güçlü, iddialı, bilimsel ve itibarlı sözcülerle temsil edilmesini amaçlayacağız.

Kamuoyuna Saygılarımla.

Birlikte Güçlü Bolu, Birlikte Güçlü Türkiye”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir