Baro Başkanı gözyaşlarını tutamadı..... Çıracı'ya hüzünlü veda

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle genç yaşta hayata veda eden Bolu Barosu Avukatlarından AK Parti Bolu İl Seçim İşleri Başkanı Fikret Çıracı için Bolu Adliyesi önünde tören gerçekleştirildi. Törende konuşma yapan Bolu Barosu Başkanı Avukat Perihan Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz gözyaşlarını tutamadı.

Baro Başkanı gözyaşlarını tutamadı..... Çıracı'ya hüzünlü veda
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Törene Bolu Barosu  Başkanı Av. Perihan Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, kendisi de avukat olan  AK Parti Bolu eski Milletvekili Arzu Aydın avukatlar ve Fikret Çıracı'nın yakınları katıldı.

Duygu dolu veda…

Törende konuşan Bolu Barosu Başkanı Avukat Perihan Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz gözyaşlarını tutamadı. Başkan Yılmaz,  “Bilmeyenler için biraz paylaşmak istiyorum. Fikret benim dönem arkadaşım. Aynı zamanda mesleğe başladığımda bu koridorlarda beraber görev yaptık. Fikret gerçekten çok gençti. Ben seninle gurur duyuyorum. Bütün seni sevenler burada. Hayat görüşlerimiz ayrı olabilirdi. Ama her şeyi konuşurduk, gülerdik, dertleşirdik. Hayata ayrı pencerelerden bakmayı öğretti. Çok üzgünüm. Burada bir tören yapmadan göndermek istemedik. Hiçbir zaman görmedim mesleğine aykırı bir tavrını. Hepiniz adına Fikret görüşmek üzere. Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum.” dedi.

Merhum Çıracı, okunan Kuran-ı Kerim’in ardından dualar edilerek son yolculuğuna uğurlandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir