BALABAN NE CEVAP VERECEK?

BALABAN NE CEVAP VERECEK?
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Ak parti Grup Başkanvekili Burak Balaban arasında süren tartışma farklı bir boyut kazanmıştı. Karadere Suları İçmesuyu Projesi ile ilgili Tanju Özcan tarafından yapılan açıklamada gerekli ödeneğin Fatih Metin tarafından engellendiğini iddia etmişti. Özcan’ın yaptığı açıklamaya Balaban’dan cevap gecikmedi. Balaban Özcan’a “Fetih Metin senin emir erin değil!” diyerek cevap vermiş. Özcan’ın iddialarının doğru olmadığını söylemişti.

NASIL CEVAP VERECEK

Ağustos ayından itibaren internet ortamında ve sosyal medyada belediye meclis toplantıları  canlı olarak yayınlanmaya başladı. İlk canlı yayının gerçekleştiği toplantıda, Tanju Özcan Burak Balaban’ın açıklamalarına cevap vermiş ve kendisine “Klavye delikanlısı” demişti. Ağustos ayı toplantısına Balaban katılmamıştı. Bu akşam gerçekleşecek Eylül ayı meclis toplantısı ilk oturumunda ikili arasında nasıl bir diyalog yaşanacağı ve Balaban’ın kendisine “Klavye delikanlısı” diyen Özcan’a ne türlü bir cevap vereceği merak ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir