Bakanlıktan Hastanelere Tam Not

Bakanlıktan Hastanelere Tam Not
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Muhammed Hoca ve ekibinin başarısı tescillendi

Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı tüm sağlık tesisleri, Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından  gerçekleştirilen denetimler sonucu sağlık tesislerine tam puan verildi.

Sağlık İl Müdürü Muhammet Demirkol Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından Bolu'daki tüm sağlık tesislerinde gerçeleştirilen denetim sonucunda 95 ve üzeri kalite puanı alması sonucu sosyal medya hesabında mutluluğunu dile getirdi. 

Tüm tesislerin denetlenmesi sonucunda yetkililer tarafından 95 ve üzeri kalite puanı verildi. Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavive Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi de 100 tam puan aldu. 

Demirkol sosyal medya paylaşımında,

''Bolu İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı tüm sağlık tesisleri, Sağlık Bakanlığımız yetkilileri tarafından yapılan denetim sonucunda 95 ve üzeri kalite puanı aldılar.

Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanemiz de 100 tam puan alarak ilimize ayrıca bu gururu da yaşattı.

Sağlık Bakanlığımızca yapılan kalite değerlendirmelerinde yüksek puanlar alarak kalitelerini bir kez daha gösteren sağlık tesislerimizin değerli yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum'' ifadelerine yer verdi. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir