Bakan Yardımcısı Veysel TİRYAKİ'den TSO'ya nezaket ziyareti

T.C. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, TOBB Yönetim Kurulu Üyeliğine ve 4. Kez odamız Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Türker Ateş ile yeni dönemde Meclis Başkanı seçilen Aydoğan Tekin ve yeni yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Bakan Yardımcısı Veysel TİRYAKİ'den  TSO'ya nezaket ziyareti
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirdiği ziyarette Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, TSO Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Divanı ile bir araya geldi.

Ziyarette Bakan Yardımcı Veysel Tiryaki, TOBB Yönetim Kurulu Üyeliğine ve 4. Kez TSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Türker Ateş’i, Meclis Başkanı Aydoğan Tekin ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki’yi Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ateş; “ Bolu iş dünyamızın çatı kuruluşu olan, iş dünyamızın kalbi Ticaret ve Sanayi Odamızda sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı. Ayrıca Başkan Ateş, oda olarak yaptıkları projeleri ve çalışmaları Bakan Yardımcısı Tiryaki’ye anlattı.

Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki’de Bakanlığın çalışmalarından bahsetti. 

Gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, günün anısına Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda Anı defterini imzaladı.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir