BAKAN ÖZER'İN KONUŞMASI DÖRTDİVAN'I UMUTLANDIRDI

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber : Cennet ÇAKAN

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Hilton Otel'de düzenlenen iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. İftar yemeği sonrası Milli Eğitim Bakanı Özer'in yaptığı konuşma Dörtdivan İlçesinde heyecana neden oldu. Bakan Özer, Dörtdivan ilçesinde eskiden çok programlı lise olarak hizmet veren, şu anda kullanımda olmayan binanın meslek yüksekokulu olarak düzenlenmesi şartıyla Milli Eğitim olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne devredebileceklerini söyledi.  

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, kamu kurumlarının imkanlarını paylaşmasının önemine değinerek  ''Dörtdivan ilçesinde kullanmadığımız, zamanında eğitim öğretime çok programlı  lise olarak hizmet eden ama şu anda atıl olan bir binamız var. Onları da arkadaşlarımız inceledi. Onu da İnşallah Bolu'muza Dörtdivan'a vereceğiz. Ama tek bir şartla; üniversitemizin o binayı meslek yüksekokulu yapılması şartıyla.'' ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir