Bakan Bak 'Boluspor Türk futbolunun efsanesidir'

Bolu'ya gerçekleştirdiği ziyarette, Boluspor'a yeni bir stadyum kazandıracaklarını duyuran Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, stadyumun Boluspor camiasına hayırlı olmasını diledi. Bakan Bak, Boluspor'un Türk futboluna önemli katkılar sağladığını da vurgulayarak "Boluspor Türk futbolunun efsanesidir" dedi.

Bakan Bak 'Boluspor Türk futbolunun efsanesidir'
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Bolu'yu ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan stadyum müjdesi geldi. 

Yıllardır adayların seçim vaatlerinde yer alan fakat bir türlü yerine getirilmeyen stadyum sözü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın girişimleriyle yerine getirilecek. 

Atatürk Stadyumunda Boluspor Yönetimi, amatör futbol kulüpleri ve sporcularla bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bolululara stadyum müjdesini ilk ağızdan duyurdu. AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un 101 projesi arasında yer alan stadyum projesinin hayata geçeceğini söyleyen Bakan Bak “Modern, yaşayan, gençler için çok güzel bir stadyumu Bolu'ya kazandıracağız Çok kısa zamanda başlayıp onun çalışmalarını süratle tamamlayıp ihalesini yapacağız. Bolu'ya hayırlı olsun. Boluspor'a da başarılar diliyoruz. Genç Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’a destek istiyoruz. Bolu'yu ayağa kaldıracağız. Bolu güzelliklerle tekrar tanışacak. Yolumuz açık olsun diyoruz. Her şey Bolu için, genç Bolu için, spor şehri Bolu için. En kısa zamanda stadyumu yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz.

Bolu spor kenti, özellikle futbol da takımların sezon başı hazırlığı yaptığı çok önemli bir yer. Burada pek çok süper lig takımı ve yurt dışı takımı kamp yapıyorlar. Bolu'nun spor şehri olması yönünde daha bir çok adımlar atılcak."  diye konuştu.

"BOLUSPOR TÜRK FUTBOLUNUN EFSANESİDİR"

Boluspor'a stadyum müjdesini veren Bak, Boluspor'un Türk futbolu için önemli bir takım olduğunu ve değerli futbolcular yetiştirdiğini ifade ederek, "Boluspor Türk futbolunun efsanesidir çok futbolcu yetiştirdi Türk futboluna. Şimdi şampiyonluk potasının içerisinde. Boluspor'a başarılar diliyoruz" dedi. 

"BOLU'NUN BİR SPOR ŞEHRİ OLMASI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Stadyumda yaptığı açıklamaların ardından Boluspor Yönetimi ile Boluspor tesislerinde bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, burada da önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıllarda Bolu'da spor yöneticiliği yapan Bakan Bak, Boluspor'un daha üst liglere çıkması için çalışmalara devam edeceklerini belirterek,

“Bolu Türk futbolunda önemli bir isim önemli bir marka. Ben geçmiş dönemlerde yöneticilik yaparken de burada çok güzel dostluklarımız oldu ve Bolu'da pek çok takım kampa geldi. Bolu'nun bir spor şehri olması bizim için çok önemli. Sezon öncesi kamplarda özellikle çok cazip bütün kulüplerin tercih ettiği bir yer. 2 çim saha var yeniliyoruz. İlave çim saha kazanadıracağız ki daha çok takım buraya kampa gelsin. Burada spor turizmi gelişsin. İlave tirübin talebi oldu. Toplam 2.000 kişilik tirübin yapacağız.

'ÖNEMLİ BİR MAÇIMIZ VAR'

Boluspor'a başarılar diliyoruz. Ben takip ediyorum play off yolunda. Başlangıçta sendelediniz ama sonra toparladınız. Önemli bir maçımız var Bodrum'a gidiyorsunuz yarın maçlar önemli. Bundan sonraki maçlarda önemli başarılar diliyoruz play off için. Bolu'nun seyircisi, potansiyeli spora olan yatkınlığı çok önemli. Geçmiş dönemlerde ortaya koydu. Boluspor bir marka, Türk futbolunda marka olan herkesin kabul ettiği bir marka. İnşallah onu daha yüksek noktalara getiririz." ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir