BAİBÜ'lü gençler bu piknikte buluştu

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türk Dünyası Topluluğu ve Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı tarafından üniversite öğrencilerine yönelik piknik programı düzenlendi.

BAİBÜ'lü gençler bu piknikte buluştu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türk Dünyası Topluluğu ve Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Aladağlar İzcilik Kampı Piknik Programı bu yıl da yoğun da katılımla gerçekleştirildi. Üniversiteye yeni gelen öğrencilerin birbirleriyle kaynaşması ve Bolu'nun doğal güzelliklerini tanıması amacıyla düzenlenen piknik programına 35 otobüs ile bin 200 öğrenci katıldı. Pikniğe, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın’da katılım sağladı. Çeşitli etkinlik ve yarışmaların düzenlendiği Geleneksel Aladağlar İzcilik Kampı Piknik Programı ile ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, “Ülkü Ocakları Bolu il Başkanlığı ve BAİBÜ Türk Dünyası Topluluğu olarak her yıl Eğitim Öğretim dönemimin başlamasıyla Öğrencilerimizin kaynaşması ve  İlimizin Doğa güzelliklerinin tanıtılması amacıyla düzenlemiş olduğumuz Geleneksel Aladağlar İzcilik Kampı Piknik programımızı bu yılda gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Programımızın yaklaşık 35 otobüs ile ulaşımını sağlayarak 1200 öğrenci katılmış olup, aramıza yeni katılan öğrencilerimizede Üniversitemize hoşgeldiniz dedik. Piknik Programımız tüm öğrencilerimize ücretsiz olarak gerçekleştirilmiş olup, Okçuluk, Oryantiring, Futbol, Voleybol, Müzik, Çeşitli Turnuvalar, Doğa yürüyüşü gibi etkinlikler yer alarak, yemek ikramında bulunulmuştur. Yapılan süpriz çekilişlerde öğrencilerimize 250 çeşit hediye verilmiştir. Öğrenci kardeşlerimiz için faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir. Bolu Ülkü Ocakları olarak gücümüzü ve farkımızı göstermenin, programımızı kazasız ve güzel bir şekilde bitirmemizin de haklı gururunu yaşamaktayız. Programımıza katılım sağlayan MHP Bolu Milletvekilimiz İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanımız ilhan Durak’a ve etkinliğimizin yapılmasına destek veren tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir