BAİBÜ'de önemli çalıştay

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde Okullarda Finansal Okuryazarlık Becerilerinin Geliştirilmesi Projesi Çalıştayı gerçekleştirildi.

BAİBÜ'de önemli çalıştay
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Çalıştaya Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hakan Alpaslan, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı ile akademisyenler ve vatandaşlar katıldı

Çalıştay, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından müzik öğretmeni Müjde Sarısözen Doğan yönetimindeki çocukların keman gösterisiyle başladı.

Tura’dan keman gösterisi yapan çocuklara teşekkür

Açılış konuşması için Dr. Öğr. Üyesi Ümit Tura kürsüye geldi. Katılımcılara ve kendisinden önce sahnede keman gösterisi yapan çocuklar ile o çocukları yetiştiren öğretmenlere teşekkür ederek sözlerine başlayan Tura, Okullarda Finansal Okuryazarlık Becerilerinin Geliştirilmesi Projesi ile ilgili detaylı bilgi verdi. Projenin amacı hakkında konuşan Tura projede emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

Karaca: “Finansal okuryazarlık hayati öneme sahiptir.”

Protokol üyelerinin ardından söz alan BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca katılımcıları selamlayarak sözlerine başladı. “Finansal okuryazarlık hem ülke ekonomisi için hem de birey ve aile bütçesi için hayati öneme sahiptir” diyen Karaca, güçlü ekonomi için finansal okuryazarlığın önemini vurguladı. Karaca projeye katkı verenlere teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Projeye emek verenlere Karaca tarafından teşekkür belgesi ve çalıştayda konuşma yapanlara hediye verildi.

Hediyelerin verilmesinin ardından proje hakkında sunum yapıldı ve çalıştay raporunun okunmasıyla çalıştay sona erdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir