BAİBÜ SPOR VE REKREASYON TOPLULUĞU KOŞAMAYANLAR İÇİN KOŞTU

BAİBÜ SPOR VE REKREASYON TOPLULUĞU KOŞAMAYANLAR İÇİN KOŞTU
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Dünya çapında 2 kıta 7 ülkede aynı anda düzenlenen ve omurilik felci tedavisi araştırmaları için yardım toplanan ''Wings For Life World Run (Koşamayanlar İçin Koş)'' etkinliğinde BAİBÜ Spor ve Rekreasyon Topluluğu da katılım gösterdi.

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak için 2 kıta 7 ülkede aynı anda düzenlenen etkinlikte 6 milyar 626 milyon TL yardım toplandı. Organizasyonun ülkemizdeki ayağı İzmir oldu. 

Gerçekleştirilen organizasyonun dünya çapındaki katılımcı sayısı 161 bin 892 kişi olurken, bu yıl ülkemizde İzmir'de gerçekleştirilen etkinliğe ise 10 bin kişi katılım sağladı. BAİBÜ Spor ve Rekreasyon Topluluğu Başkanı Ali Sefa Akgün'ün yanı sıra topluluk yöneticileri Osman Haktan Özdemir, Emrullah Kaya, Salim Eren Erkul ve Emre Dinç tarafından temsil edilen BAİBÜ,etkinlikte 30 km pit ekibi olarak görev aldı. 

Spor ve Rekreasyon Topluluğu Başkanı Ali Sefa Akgün, etkinlikte yer almaktan ve BAİBÜ ailesini temsil etmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir