BAİBÜ Lisansüstü öğrencileri Kastamonu'da yerini aldı

BAİBÜ Lisansüstü öğrencileri Kastamonu'da yerini aldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Kastamonu Üniversitesi'nin ev sahipliği ile ''Genç Araştırmacıların Ar-Ge Kültürünün Tekno-Girişimcilik Dikeyinde Geliştirilmesi'' etkinliği, alanında uzman 16 akademisyenin eğitmen ile gerçekleşti. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve diğer 13 ünivesitenin katılım sağladığı etkinlikte Lisansüstü araştırma öğrencileri, alanlarında uzamn akademisyenlerden girişimciliğin temelleri, teknokent yapılanması, iş fikri geliştirme, temel pazarlama gibi  konular hakkında fikir alma fırsatını yakaladı.

ALANINDA UZMAN 16 AKADEMİSYEN

Gerçekleştirilen etkinlikte Ankara Üniversitesi, Türk-Alman Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi Trabzon Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Düzce Üniversitesi ve Kastamonu Üniversitesin'den alanlarında uzman 16 akademisyen eğitmen görev aldı. 

14 ÜNİVERSİTE KATILIM SAĞLADI

Etkinliğe Bolu Abant İzzet Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniersitesi, Gazi Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi,Karabük Üniversitesi ve Kastamonu Üniversitesi'nden Lisansüstü seviyede araştırmalarına devam eden 20 kursiyer katılım sağladı. 

BAİBÜ öğrencileri teorik eğitim ile beraber pratikte de tecrübe sahibi oldu. Uygulamalı iş planı ve iş modeli kanvası hazırlama çalışması gerçekleştiren BAİBÜ öğrencileri gerçekleştirdikleri iş fikirlerini kursiyer önerisine sundu. 

Gerçekleştirilen eğitimin ardından düzenlenen yemekte katılımcılara ve eğitim verenlere katılım belgesi verildi.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir